Zee en zon

De gouden zandstranden van Fréjus Saint Raphaël, een turquoise zee, idyllische uitzichten, de streling van de zon op uw huid: de Côte d’Azur is als het paradijs op aarde.

Om maximaal van uw vakantie te genieten in Fréjus Saint-Raphaël in Zuid-Frankrijk op de 5 sterren camping Club Colombier op 4,5 km van de zee en het strand, stellen wij u verschillende wateractiviteiten voor, op of in de Middellandse Zee, waarnaar gaat uw voorkeur?

Jet-ski: De Côte d’Azur verwelkomt u voor een tocht met of zonder vaarbewijs. Vaar in de baai van Fréjus-Saint Raphael vanaf € 25/persoon.

Diepzeeduiken: vanuit Port Fréjus neemt de duikclub u mee op zijn boot voor een doop, op verkenning van de zeebodem: € 55/pers. inclusief materiaal, vergezeld van een gediplomeerde instructeur.

Fans van kitesurfen, zeilen, stand up paddle, snorkelen … verschillende watersportactiviteiten worden voorgesteld. Geniet van een parachute zweefvlucht boven de stranden van de baai van Fréjus-Saint Raphael. En om af te sluiten, zonnebaden op een strand van de Côte d’Azur met zicht op de Middellandse Zee voor een echte droomvakantie in Fréjus Saint-Raphaël in Zuid-Frankrijk op de 5 sterren camping Club Colombier.

Voor meer informatie over deze activiteiten, gaat u naar onze rubriek Regio: Sport en Vrije tijd.

In Zuid-Frankrijk op de 5 sterren camping Club Colombier in Fréjus Saint Raphaël, herinneren wij u eraan dat onze tarieven voor onze stacaravans of chalets berekend zijn voor 4 tot 6 personen. Hierdoor is de prijs per persoon per nacht erg interessant, waarbij u bovendien gratis toegang heeft tot veel verschillende activiteiten: zwembaden, openlucht fitnessruimte, sportterreinen, kinderanimatie…
Voorbeeld: in juni is de stacaravan Loggia beschikbaar vanaf € 61/nacht oftewel € 15,25/nacht/persoon.
Of een luxueuze chalet / cottage Royal Malibu, met persoonlijke Jacuzzi© op uw terras, vanaf € 183/nacht oftewel € 30,50/nacht/persoon.

Geniet van uw vakantie in Fréjus Saint-Raphaël in Zuid-Frankrijk op de 5 sterren camping Club Colombier, op 4,5 km afstand van de stranden van de baai Fréjus-Saint Raphael.