Wellness en Fitness

De Spa
Ontdek deze haven van rust. Deze plaats en decoratie zullen u verwonderen. Wanneer u de deur passeert, vergeet u alles, gefascineerd door deze prachtige Spa. Verschillende massages, lichaams- en gelaatsverzorgingen zijn beschikbaar: Californische, Ayurverdische, Polynesische, hot stones … De Hammam sessies en de hydro-actieve massagetafel van Wellsystem France© maken deel uit van bijzondere momenten voor zowel mannen als vrouwen.

De Balneotherapie
Dit fantastische complex is ideaal voor wie op zoek is naar ontspanning, wellness en fitness. In een prachtig zwembad van 600 m² verwarmd water, bieden we meerdere waterjets, anatomische waterbanken, voetgeisers, een rechtopstaande spa, aquabike, aqua crosstrainer, aqua trekking, aqua trampoline, ruimte voor aquagym en 3 zwembanen aan. Deze dynamische en ontspannende activiteiten worden aangevuld met lessen met behulpzame coaches die tot jullie beschikking staan.

Twee Jacuzzis©, onderwaterstrand en een cardio-fitnessruimte nodigen u uit voor een weldoende ontspanning in een tropische omgeving. Weg met fysieke en nerveuze spanningen, de waterjets met hun gecombineerde werking van warm water en luchtdruk stimuleren de bloedcirculatie, bevorderen de zuurstoftoevoer in uw spieren en ontspannen uw zenuwen en gewrichten. Zachtjes ontspant u uw spieren dankzij de warmwatermassages en u ervaart de effecten van wellness en ontspanning …

Ontdek onze speciale aanbiedingen om maximaal te genieten van een Wellness en fitness verblijf, ontspanning en welzijn aan de Côte d’Azur op het vakantiepark met Spa Domaine du Colombier. 

Onze lounge bar restaurant, tegenover de Spa en de Balneotherapie heten u van harte welkom voor een cocktail of een heerlijke maaltijd. Alles is zo ontworpen opdat esthetiek en wellness van de partij zijn, alles is uitgedacht voor uw gemoedsrust.

Voor meer informatie over de Spa en de Balneotherapie, gaat u naar onze rubriek: De Spa et De Balnéothérapie.

Ter plaatse aan de Côte d’Azur op het vakantiepark met Spa Domaine du Colombier in Fréjus, herinneren wij u eraan dat onze tarieven voor onze cottages / chalets berekend zijn voor 4 tot 6 personen. Hierdoor is de prijs per persoon per nacht erg interessant, waarbij u bovendien gratis toegang heeft tot veel verschillende activiteiten: zwembaden, openlucht fitnessruimte, sportterreinen, kinderanimatie … Al onze diensten zijn van de opening tot de sluiting geopend.
Voorbeeld: in mei is de stacaravan / cottage Patio beschikbaar vanaf € 89/nacht oftewel € 22,25/nacht/persoon. Of de stacaravan / cottage Cancun met Jacuzzi© op uw terras vanaf € 173/nacht oftewel € 43,25/nacht/persoon.

Geniet van uw ontspanning- en welzijnvakantie aan de Côte d’Azur op het vakantiepark met Spa en Balneotherapie Domaine du Colombier.