Sensationele vakantie in de Verdon

De hoge plateaus met de geweldige Gorges de Verdon liggen slechts op één uur rijden van de 5 sterren camping Club Colombier.
Uw vakantie op een 5 sterren camping in de Provence is dé gelegenheid om een onvergetelijke excursie te maken waar prachtige landschappen en helder water u zullen verbazen … Sport en avontuur staan op het programma!

De grootste Canyon van Europa zal voor u een fantastische uitstap zijn: onderweg ontdekt u de kleine Provencaalse dorpjes waaronder Moustiers Sainte-Marie, gekend voor zijn aardewerk. Met de bus (€ 31/pers.) of met uw eigen voertuig vanaf de 5 sterren camping Club Colombier bewondert u dit geweldig beschermd natuurgebied in de Provence: Gorges du Verdon.

Voor de sportievelingen: sluit u aan bij een professioneel team voor een raftafdaling in de Verdon vanaf € 35/pers. of voor hydrospeed, zwemmen in het wild water of aqua trekking …

Voor meer informatie over de verschillende sporten en alle dorpjes, gaat u naar onze rubriek: Les Gorges du Verdon.

Ter plaatse in de Provence in Fréjus op 5 sterren camping Club Colombier herinneren wij u eraan dat onze tarieven voor onze stacaravans of chalets berekend zijn voor 4 tot 6 personen. Hierdoor is de prijs per persoon per nacht erg interessant, waarbij u bovendien gratis toegang heeft tot veel verschillende activiteiten: zwembaden, openlucht fitnessruimte, sportterreinen, kinderanimatie … Al onze diensten zijn vanaf de opening tot de sluiting geopend.
Voorbeeld: in april is de stacaravan Provence beschikbaar vanaf € 63/nacht, oftewel € 15,75/nacht/persoon.
Of in mei de stacaravan Family Lol vanaf € 93/nacht oftewel € 15,50/nacht/persoon. 

Geniet van uw vakantie in de Provence op 5 sterren camping Club Colombier en ontdek de Gorges du Verdon.