Pasen

Het mooiste moment van uw paasweekend of paasvakantie in Zuid-Frankrijk aan de Côte d’Azur op de 5 sterren camping Club Colombier in Fréjus zal de chocoladezoektocht zijn … Wie zal de chocoladeschat vinden? Suikereitjes, chocolade eitjes, er is genoeg voor iedereen. Voor jong en oud is het paasfeest een familiemoment tussen ouders en kinderen. Het animatieteam van de camping Club Colombier organiseert verschillende gezinsactiviteiten voor dit Paasfeest. Vergeet niet om uw paasvakantie in Zuid-Frankrijk aan de Côte d’Azur op 5 sterren camping Club Colombier in Fréjus te boeken. 

Lentevakantie, zachte temperaturen, u heeft tijd om Fréjus, Saint Raphaël, Cannes, Saint Tropez … te ontdekken. Welk seizoen het ook mag zijn in Zuid-Frankrijk aan de Côte d’Azur op de 5 sterren camping Club Colombier in Fréjus, ons Toeristisch Infokantoor biedt u verschillende excursies aan die u met uw eigen voertuig / met de bus / met de boot kunt maken om onze mooie regio te ontdekken: bezoek van een oliemolen, een wijngaard, dorpjes in het achterland … 2 traditionele feesten vinden plaats in april tijdens de paasvakantie aan de Côte d’Azur, in Zuid-Frankrijk dichtbij de 5 sterren camping Club Colombier in Fréjus: het Plantenfeest en het feest van Saint-Pons, met de zegening van de dieren.

Voor meer informatie gaat u naar onze rubriek Te ontdekken.

Ter plaatse in Fréjus op de 5 sterren camping Club Colombier herinneren wij u eraan dat onze tarieven voor onze stacaravans of chalets berekend zijn voor 4 tot 6 personen. Hierdoor is de prijs per persoon per nacht erg interessant, waarbij u bovendien gratis toegang heeft tot veel verschillende activiteiten: zwembaden, openlucht fitnessruimte, sportterreinen, kinderanimatie … Al onze diensten zijn van de opening tot de sluiting geopend.
Voorbeeld: in maart is de stacaravan / chalet Case Kenya in het Afrikaanse dorp beschikbaar vanaf € 93/nacht oftewel € 23,25/nacht/persoon. Of de stacaravan Zen vanaf € 88/nacht oftewel € 14,66/nacht/persoon.