Ontdekking van de Riviera

De wereldbekendheid van de Côte d’Azur moet je zeker gezien hebben … een geheel van prachtige landschappen, heldere kleuren, het blauw van de Middellandse Zee, kristalheldere baaien, fijne zandstranden, de paradox van de kleine haventjes grenzend aan die van prestigieuze jachten … maak een wandeling langs de Croisette of de Promenade des Anglais, misschien komt u wel een bekende ster tegen. Eén ding is zeker, u zult in ieder geval een aantal zeer mooie auto’s voorbij zien rijden …

Van het vakantiepark Domaine du Colombier aan de Côte d’Azur tot Ventimiglia in Italië, via Cannes, Nice of Monaco, u zult niet weten wat te kiezen. Excursies op uw eigen ritme met uw voertuig of met een busbedrijf, waarbij u de mooiste steden van de Côte d’Azur zal ontdekken. De Rivièra binnen handbereik …

De markt van Vintimiglia met de bus (€ 22) of uw eigen voertuig, voor te winkelen op de beroemde markt, handtassen, sieraden, kleding … Opgelet voor namaakmerken. Vrije lunch, bezoek aan de oude stad. En u kunt zelfs verder tot aan San Remo, de mooie Italiaanse stad.

Marineland: Het grootste dolfinarium in Europa ligt in Antibes, op 52 km van het vakantiepark aan de Côte d’Azur Domaine du Colombier: dolfijnen-, zeeleeuwen- en orkaspektakels volgen elkaar op. Door een glazen tunnel geniet u van de haaien, de tropische aquaria, de kwallen … Er staat u een onvergetelijke dag te wachten (€ 27/volwassene en € 20/kind).

Monaco: een uitstap met uw eigen voertuig of een busexcursie naar Monaco (€ 38/persoon), wij raden u de volgende routebeschrijving aan: naar Nice via de autosnelweg, afslag Promenade des Anglais, Moyenne Corniche, maak een stop in Eze en bezoek een parfumfabriek. Aankomst in Monaco: vrije lunch, Oceanografisch museum, het wisselen van de wacht, de Botanische Tuinen, Casino … Deze geweldige dagexcursie vanaf het vakantiepark Domaine du Colombier aan de Côte d’Azur.

Voor meer informatie over de activiteiten in de Rivieria: Steden

Praktische links:
Offficiële website Marineland
Toeristisch Infokantoor Cannes
Toeristisch Infokantoor Monaco

Ter plaatse op vakantiepark Domaine du Colombier in Fréjus herinneren wij u eraan dat onze tarieven voor onze stacaravans of chalets berekend zijn voor 4 tot 6 personen. Hierdoor is de prijs per persoon per nacht erg interessant, waarbij u bovendien gratis toegang heeft tot veel verschillende activiteiten: zwembaden, openlucht fitnessruimte, sportterreinen, kinderanimatie …

Voorbeeld: in mei is de stacaravan Prestige beschikbaar vanaf € 106/nacht, oftewel € 17,66/nacht/persoon. Of in juni de luxueuze cottage Majestic vanaf € 95/nacht oftewel € 23,75/nacht/persoon.

Geniet volop van uw vakantie aan de Franse Riviera in Fréjus op het vakantiepark Domaine du Colombier aan de Côte d’Azur, gelegen tussen Cannes en Saint Tropez, op enkel 35 km afstand van elke van deze steden.