Vlakbij de zee en het achterland, Esterel gebergte en de Middellandse Zee, bieden Fréjus & Saint-Raphaël iedereen een scala aan activiteiten aan: sport, vrije tijd, cultuur … Kies voor uw 5 sterren camping in Fréjus Saint Raphaël in Zuid-Frankrijk voor een geweldige vakantie.
Fréjus is een gerenommeerde badplaats, maar eveneens een Romeinse stad. De charme van het historische centrum van Fréjus, en de moderniteit van de haven Port Fréjus, de Base Nature en zijn diverse activiteiten langs de fijne zandstranden zijn een van de vele voordelen waar Fréjus bekend om is.
Saint-Raphaël met zijn vele winkeltjes, de boulevard langs de kade van de haven, zijn rode baaitjes … twee gemeentes die 8 km fijne zandstranden delen voor uw geluk.
Club Colombier, de 5 sterren camping in Fréjus Saint-Raphaël bevindt zich op 2,5 km afstand van het centrum van Fréjus – 4,5 km afstand van de mooie stranden en Port-Fréjus – 7 km afstand van Saint-Raphaël. U zult genieten van wandeltochten, fietsen, paardrijden, jet ski, bananenboot, skeeleren, beach volleybal, luieren op het strand …
Tijdens de avonden in juli en augustus, gaat u naar de avond markt die zich op de boulevard van Fréjus Saint Raphaël bevindt. Hier kunt u ook het vuurwerk bewonderen, afgeschoten vanaf het water. Een droombestemming op Club Colombier 5 sterren camping in Fréjus Saint Raphaël.

De vismarkt van Saint-Raphaël

Gepubliceerd op 10/01/2015 > Categorie(ën): Fréjus & St Raphaël
marche-poisson-saint-raphael-colombier-var

Deze ochtend staat u vroeg op omdat u besloten heeft met de lunch vis te gaan eten. Na een kort bezoekje aan ons Toeristisch Infokantoor ter plaatse op Club Colombier, 5 sterren camping in Fréjus Saint Raphaël, heeft u het adres gekregen om naar de vismarkt in Saint-Raphaël te gaan. Een waar genoegen: u loopt langs de kust, geniet van de fijne zandstranden… u heeft groot gelijk om uw vakantie door te brengen in Fréjus Saint Raphaël in Zuid-Frankrijk. Wat een keuze! Zeebrasem, wolfbaars, brasem, sardientjes, garnalen… En waarom niet proberen om een vissoep te maken?